Beknopte info over mijzelf

Elisa in haar studio

Mijn naam is Elisa en ik ben sinds(april) 2004 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste.In dat zelfde jaar heb ik mijn praktijk geopend.Daarna ben ik diversen opleidingen en workshops gaan volgen en heb me meer gespecialiseerd in Oosterse wellness massages. Ik geef geen sportmassages!

Ik heb acne specialisatie gedaan en visagie.Daarnaast heb ik de cursus Dermatologie voor schoonheidsspecialisten gevolgd.Echter ik doe nu meer met massages, mijn passie is raken en geraakt worden.....dat vind je terug in o.a. mijn massages.

Ik beheers diversen Oosterse massage vormen (zie behandelingen) en geef tevens voedingsadviezen.Zoek je een leuk idee voor een klein feestje bijv.voor de verjaardag van je dochter, kijk dan onder het kopje : workshops.

Mijn kracht : Ik maak verbinding met mijn medemens!Ik luister, denk mee en durf me kwetsbaar op te stellen zodat er een fijne interactie is.Ik bied veel comfort in mijn praktijk en vind hygiene & privacy zeer belangrijk! Ik werk met warme goede massage olie die tevens jouw huid verzorgt en hydrateert. Daarnaast krijgt iedere klant schone frisse handdoeken.Al deze comfort zit bij mijn tarief inbegrepen.

Ik zie je graag in mijn gezellige kleinschalige wellness studio! Groetjes Elisa.